Informatieochtend Digikoffer

De DigiKoffer is een koffer met E-Health producten. E-Health is een verzamelnaam voor slimme oplossingen die u hulp en ondersteuning kunnen bieden bij het dagelijks handelen en de dagelijkse verzorging. Denk hierbij aan een slaaprobot, deurbel met licht én geluid of een elektrische blikopener. 


Het doel van de koffer is ouderen te ondersteunen in hun dagelijks leven, zodat zij met behulp van de koffer langer thuis blijven wonen.

Careyn Welzijn Rozenburg en Welzijnsorganisatie DIA organiseren samen met SOL (Samen Ondernemend Leren) een informatieochtend over de Digikoffer in Rozenburg. Wij laten u zien wat er in de koffer zit, hoe de producten werken, wat de producten kosten en hoe u de producten eventueel kan bestellen.


Bent u nieuwsgierig geworden naar de Digikoffer? Kom dan op vrijdag 13 mei naar het Huis van de Wijk van DIA (Lekstraat 2-4) van 08.45 - 09.45 uur of naar Dorpscentrum ‘t Veerhuis (Careyn) van 10.30 - 11.30 uur. Toegang is gratis en geheel vrijblijvend.


Wilt u meer weten over de informatieochtend van de Digikoffer, neemt u dan contact op met Careyn Welzijn Rozenburg via het.veerhuis@careyn.nl of Mireille David (DIA) via m.david@diarozenburg.nl of telefonisch via 06-53139376.