Samen Op De Aarde maaltijd

De volgende Samen Op De Aarde (SODA) maaltijd is op dinsdag 11 oktober 2022 in de Immanuelkerk aan de Lange Boonestraat 5 in Maassluis. De start is om 17.30 uur en de zaal is vanaf 17.10 uur open. 

Graag vooraf telefonisch aanmelden op zaterdag 8 oktober van 10.00 tot 15.00 uur via 010-5920524.

Stijldansen bij De Vloot

Stijldansclub De Vloot is op zoek naar dansparen vanaf 55 jaar. Het maakt niet uit of de paren danservaring hebben of niet. Bij stijldansclub De Vloot leren de cursisten dansen, maar daarnaast biedt het ook gewoon een gezellig avondje uit. Dit alles onder begeleiding van dansleraar Fred met zijn vrouw Wilma.

Er wordt iedere donderdagavond gedanst in De Vloot van 19.30 en 22.30 uur. Wie interesse heeft kan een keertje langskomen of op proef een lesje meedraaien. Mail voor meer informatie naar johannes.bouwer@outlook.com..

Presentatie over veiligheid bij PCOB

Op woensdagmiddag 12 oktober zal de PCOB afdeling Maassluis een presentatie verzorgen over veiligheid. Hierbij gaat het om de veiligheid voor senioren in de ruimste zin van het woord.

Omdat er geregeld in het nieuws komt dat senioren zijn misleid, bestolen, e.d. komt Nico van de Beukel vertellen hoe senioren zich hier het beste tegen kunnen wapenen. Ook zal hij meer vertellen over de diverse vormen van oplichting via internet, WhatsApp, babbeltrucs, etc. Naast deze vormen van fraude zal ook de veiligheid thuis aan bod komen.

De presentatie zal bestaan uit diverse korte filmpjes met toelichtingen uit het leven. Vanzelfsprekend zal er ook de mogelijkheid zijn om vragen te beantwoorden.

Vanaf 14.00 uur staat de koffie en thee gereed in het Witte Kerkje aan de Constantijn Huygensstraat 1, Maassluis. Het programma begint om 14.30 uur en eindigt om 16.30 uur. Iedereen is van harte welkom.

Dorcas zamelt weer in

Zaterdag 8 oktober staat de Dorcasbus weer aan de Prinses Beatrixlaan 9 in Maasland. Tussen 10.00 en 12.00 uur zijn de vrijwilligers er weer om graag schone kleding, schoenen, tassen, en mobiele telefoons in te zamelen. Iedere tweede zaterdag van de maand staat de Dorcasbus op deze locatie in Maasland. 

Neem voor meer informatie telefonisch contact op via 010-5919492.