Maurice Groeneweg heeft in de kantine van vv Rozenburg zojuist een superversie van zijn zomersingle uitgereikt gekregen van DJ Angelo.
Maurice Groeneweg heeft in de kantine van vv Rozenburg zojuist een superversie van zijn zomersingle uitgereikt gekregen van DJ Angelo. (Foto: Patrick Wanders.)

Publiek komt Maurice persoonlijk bedanken

Het was zaterdagavond zo gezellig bij voetbalvereniging Rozenburg, dat veel van de vijftig bezoekers na afloop Maurice Groeneweg persoonlijk kwamen bedanken. “Het was fantastisch!” kreeg de zanger te horen.

Door Kor Kegel

Hij was er niet alleen om zijn zomersingle te lanceren. ‘Dit is de nacht' is een swingend en zomers nummer dat door het publiek prima werd opgepakt. Maar hij was er ook om andere artiesten een Rozenburgs podium te geven, zoals de in Vlaardingen zeer bekende zangeres Rita Young. 


Ook traden de Haagse zanger Harry van Bergenhenegouwen en The Voice Senior-deelnemer Ed Rust op. DJ Angelo zorgde weer voor heel andere muziek. Daardoor werd het een afwisselend programma, dat voor veel aanwezigen vor herhaling vatbaar is.


De uitstekende interactie tussen artiesten en publiek bleek in een voetbalkantine toch weer net iets makkelijk te gaan dan in een groot theater.