Rommelmarkt en Fancyfair in de Adventskerk.
Rommelmarkt en Fancyfair in de Adventskerk. (Foto: Archief)

Rommelmarkt en Fancy Fair in Adventskerk

Eindelijk na twee jaar kunnen we het weer organiseren. De jaarlijkse Fancy Fair en rommelmarkt van de Adventskerk aan de Laan van Nieuw Blankenburg 5. .

Dit jaar zal deze georganiseerd worden op zaterdag 21 mei van 9.00 tot 13.00 uur en de kerk en op het grasveld bij de kerk. Hier kunt u weer terecht voor elektrische apparaten, gebruikte boeken, lp's, rommelmarktspullen,  vaste planten, perkplanten een spelletje met het rad van fortuin intekenlijsten waar u mooie boodschappen manden mee kunt winnen.

Wilt u weten wat we nog meer hebben, komt u dan bij ons maar een kijkje nemen. Bent u op zoek naar een koopje en/of gezelligheid dan bent bij ons aan het goede adres. En wilt u tijdens uw bezoek aan onze markt even bijkomen dan serveren wij u bij de uitgebreide koffietafel een lekker kopje koffie of thee of een ander drankje met een versnapering erbij.


Tot slot willen wij u er op wijzen, dat het inleveren van rommelmarktspullen en kleding van af heden is verandert. U kunt nu iedere 1e vrijdag van de maand, van 13:30 tot 14:30 uur uw spullen inleveren aan de achterzijde van de kerk.