Op zondagmiddag 6 november staat de eerste repetitie gepland.
Op zondagmiddag 6 november staat de eerste repetitie gepland. (Foto: PR)

Nieuw muziekproject voor volwassenen

In Maassluis gaat dit jaar een nieuw muziekproject voor volwassenen van start: het Nieuw Talent Orkest Maassluis. 

In tien repetities kunnen deelnemers ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Op zondagmiddag 6 november staat de eerste repetitie gepland onder leiding van Guus Pieksma uit Sneek; de initiatiefnemer van dit concept. 

Muzikale ervaring of noten kunnen lezen is niet nodig

Om mee te kunnen doen, hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur met tussendoor een pauze. De repetitieperiode wordt afgesloten met een feestelijk concert. Voor instrumenten en lessenaars wordt gezorgd en verder krijgen alle deelnemers een complete lesmap.

De eerste repetitie is dus op zondag 6 november en daarna is er week op zondagmiddag van 13.30 tot 15.30 uur een repetitie. Het vindt plaats in het Muziekgebouw aan de Doctor Albert Schweitzerdreef 477 in Maassluis. Deelname kost 100 euro, maar wie hier de financiĆ«le middelen niet voor heeft, kan dit aangeven en wellicht kan het dan bekostigd worden vanuit het Volwassenenfonds Sport & Cultuur. 

Neem voor meer informatie of om aan te melden contact op via 06-58919160 of mail naar nieuwtalentorkestmaassluis@gmail.com.