Na de duoloop nagenieten bij MAASSLUIS.
Na de duoloop nagenieten bij MAASSLUIS. (Foto: LC Maassluis)

Vroeg uit de veren voor Villa de Klimop

Vijf of tien kilometer bewegen voor een goed doel is nog nooit zo leuk geweest. Lionsclub Maassluis bracht geld bijeen voor Stichting Villa de Klimop door het organiseren van een sportieve duoloop.

Stichting Villa de Klimop is een innovatief zorg- en woonproject opgericht door ouders van jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of autisme. Het doel van de stichting is om een veilige woonplek te realiseren voor 14 tot 20 jongeren. Zij gaat dit doen door in Maassluis een bestaand gebouw aan te passen of een nieuwbouwproject te ontwikkelen met hierin 14 tot 20 appartementen, 2 gemeenschappelijke ruimtes, kantoorruimte, slaapgelegenheid voor de begeleiders en met voldoende buitenruimte en faciliteiten in de omgeving. Hier zet Lionsclub Maassluis de schouders graag onder. Daarom heeft zij op zaterdag 18 juni het evenement duoloop georganiseerd.

Deelnemers konden met een maatje als duo deelnemen aan een wandeling van 5 of 10 km; de wandelroute door Maassluis stond vast. De deelnemers hebben eensgezind voor de 5 km afstand gekozen, met start bij Monsieur Paul en finish bij Hotel Maassluis voor een lekker ontbijt. 

Zaterdag 10 september zal de tweede editie plaatsvinden. Neem voor meer informatie contact op met Lionsclub Maassluis door te bellen naar 06-51475046.