Nederlands kampioen bj "We know You Can Dance"
Nederlands kampioen bj "We know You Can Dance" (Foto: PR)

Rozenburgse ballet studio “Acrofitt “ is Nederlands kampioen geworden.

Sport

Zondag 22 mei hebben de jonge meiden Van 9 tot 12 jaar van Balletstudio “Acrofitt’ als groep onder leiding van de balletstudio coach en choreografe Judit Szoboszlai bij het Nederlandse kampioenschap “We Know You can Dance” de titel Nederlands kampioen gepakt. Een welgemeende felicitatie waard.

Deze groep meiden, bestaande uit Evelin, Kaylin, Destiny, Alicia, Jane-Eva, Regina, Gorga en Evi  heeft in de afgelopen maanden laten zien dat zij kanjers zijn. Overal waar zij kwamen werden ze geregeld 1ste en pakten zij individueel vaak de 1ste 2de en 3de plek. 

Zondag 5 juni gaan deze kanjers naar Rotterdam waar ze zich hebben gekwalificeerd voor het Nederlandse kampioenschap van de “Dance wave competition”, waar de meiden als solisten, duo en groep zullen optreden. 

Hierbij blijft het niet, sommige van deze meiden reizen 23 juni voor een 3 daagse wedstrijd af naar Hongarije om daar mee te doen aan het Internationaal kampioenschap. Uiteraard wordt alle meiden succes gewenst in de komende wedstrijden,

De wedstrijden in Hongarije brengen uiteraard de nodige kosten met zich mee. U kunt als u wilt de meiden steunen door middel van een kleine bijdrage voor de kosten in Hongarije via https://gofund.me/7de4efc5.