Doelsaldo nekt Indus dames

De handbaldames van Indus hadden een spannende zondag. Eerste opdracht was winnen van DWS en ten tweede met zoveel mogelijk doelpunten.

Dat zag er de eerste tien minuten goed uit met 0-7 op het scorebord. Toen ging DWS met een speelster ervoor verdedigen en dat gaf Indus wat problemen. De voorsprong van 2-10 liep terug naar 6-11 met de rust. Na rust zelfs naar 7-11 en een twee minuten straf voor Joanne.

Toch bleef de spirit er goed in en liepen ze langzaam maar zeker weer uit. Er werd ineens veel vanaf de hoek gescoord en ook werden de gaten goed benut door op tijd in te starten. Eindstand 15-25 met doelpunten van Ashley 9x Joanne 5x Iris 5x en Britt,Debbie en Anouk allen 2x.

Daarna vertrok het hele team met aanhang naar Maassluis om concurrent Roda tegen Twist te bekijken. Roda moest met 10 doelpunten verschil winnen van Twist. Bij aankomst in de hal waren dat er zes, dus nog spannend, maar Roda was veel sterker dan het toch wel zwakke Twist en toen ze eenmaal doorhadden dat 10 doelpunten genoeg was ging het voortvarend en wonnen ze met 13 verschil.

De dames feliciteerden na afloop Roda sportief met het behalen van het kampioenschap. As zondag gaat de competitie verder op het veld waar de dames onderaan bungelen.