Met interactieve battles, wedstrijd groepen, solo’s en duo’s was er genoeg te zien op het podium.
Met interactieve battles, wedstrijd groepen, solo’s en duo’s was er genoeg te zien op het podium. (Foto: Amy van Leiden Fotografie)

Fierce Dance Crew viert jubileum met show

Tien jaar geleden begonnen ze in de Rozenburgse 'chill out' om vervolgens uit te groeien tot de grootste dansschool van het dorp. Dit jaar hadden ze wat te vieren. Lilliun, Kaylee vd L, Xaviera, Celeste, Tamar, Kaylee W en Melissa zijn de choreografen die achter deze succesvolle dansschool zitten. Samen met hun dansgroepen en selectiegroepen hebben zij op zondag 5 juni een jubileumshow neergezet in theater De Stoep.

De dag begon al vroeg met een generale repetitie in het theater. Het was erg spannend voor alle leerlingen, zeker omdat zij in de afgelopen twee jaar bijna geen optreden hebben kunnen geven in verband met corona. Voor heel veel kinderen was dit dus ook echt de eerste keer, en dan gelijk voor een groot publiek. Toen de show om 15.00 uur begon was hier niks van te merken. De leerlingen hebben het publiek laten zien wat ze kunnen. Met interactieve battles, wedstrijd groepen, solo’s en duo’s was er genoeg te zien op het podium. Er waren zelfs wat oud-leerlingen teruggekomen om wat old school dansjes te laten zien.

“Het was erg spannend om weer een show te organiseren, zeker met een break van twee jaar! De kinderen waren echt heel erg zenuwachtig”, aldus Lilliun. Het einde van de show werd gevierd met een einddans waarbij alle groepen tegelijkertijd meededen.

De show werd mede mogelijk gemaakt door Mostochoco, Connect Yourself , Bodyaction XL en Plus Rozenburg.