Van der Valk komt met eerste wijnproeverij in De Ontmoeting

Louisa van der Valk en haar team hebben de stap gezet. Aanstaande zaterdag houden ze voor het eerst een wijnproeverij. Dat doen ze in Muziektheater De Ontmoeting. Het motto is: Summer Vibes.

Door Kor Kegel

Dat motto heeft er alles mee te maken dat de wijnen die gepresenteerd worden helemaal bij de zomer horen. “Dan komt hun smaak het best tot uiting,” zegt Louisa van der Valk van de gelijknamige delicatessenzaak aan de Molenweg 63.

45 soorten

Er hebben zich tot nu toe al meer dan zestig wijnliefhebbers voor de proeverij aangemeld. Louisa werkt voor de wijnproeverij samen met drie leveranciers, gespecialiseerd in wijnen uit Portugal, Spanje, Frankrijk en Italië. Er zullen minstens 45 verschillende wijnen staan, mooie witte wijnen en rosé, maar zeker ook rode wijnen die goed bij zomerse temperaturen passen.

Toegang

Inschrijven kan nog tot aanstaande zaterdag om 12.00 uur. ’s Avonds gaan de deuren van De Ontmoeting open om 19.00 uur en de wijnproeverij duurt tot 22.00 uur. Toegang is vanaf 18 jaar. Entree kost vijftien euro per persoon en bij afname van een doos van zes flessen wordt vijf euro korting gegeven.