Verlies Indus dames

De Indusdames moesten het zondag tegen TOGB doen zonder Iris Quak(vakantie) en Margaretha van Seters(blessure).

Yana en Richelle van de A jeugd deden goed mee als wissel. Indus opende de score, maar al snel kwam TOGB terug en werd het een gelijkopgaande eerste helft . Indus had eigenlijk het betere van het spel maar de paal en lat stonden aardig in de weg en ook het slordige balverlies hielp niet echt mee in zo’n spannende wedstrijd. Toch komen ze vlak voor de rust op 12-11 na steeds tegen een achterstand aan te hebben gekeken.

Na rust missen ze een pingel en twee break outs worden verprutst door balverlies. Ook is de verdediging deze dag niet sterk, er wordt helemaal niet uitgestapt op de goede schutters van TOGB en ook wordt de 2 x 2 min straf van TOGB niet uitgebuit zodat TOGB bij kan blijven. Met nog drie minuten te spelen komen ze op 23-22 maar drie doelpunten op rij van TOGB zorgt voor 23-25. Ze komen nog terug tot 24-25 maar een slordige uitgooi in de handen van TOGB brengt de eindstand van 24-26 op het bord.

Doelpunten Joanne de Leeuw 9x Ashley Poel 5x Britt Doorduin 5x Debbie Lievaart 3x en Anouk Roest en Mariska Witte beide 1x.