Allerlei kado ideeën
Allerlei kado ideeën (Foto: PR )

Wereldse cadeautjes bij de Wereldwinkel

Sint Nicolaas is weer in het land, hij zal vast de weg naar de wereldwinkel in Brielle vinden om daar mooie cadeautjes te kunnen kopen.

Zoals het houten speelgoed uit Sri Lanka, gemaakt van hout van de rubberboom. Na het zagen en drogen, worden naar eigen ontwerp de prachtigste vormen van speelgoed gemaakt. Zoveel mogelijk educatief. De producten worden geschilderd met gifvrije verf. Alle artikelen dragen het CE keurmerk.

Prachtige artikelen van vilt:

Portemonnees, etuis, handpoppen, vingerpoppen, dier-figuren, mobiles en decoraties enzovoorts te veel om op te noemen.Gemaakt door vrouwen in Nepal, inmiddels meer dan duizend, door dit werk zijn ze economisch zelfstandig en dat heeft een enorme positieve impact op hun leven en dat van hun kinderen. Alle artikelen hebben allemaal iets belangrijks gemeen, ze zijn kleurrijk, uniek en handgemaakt. Natuurlijk zijn er nog veel meer verrassende cadeautjes voor groot en klein bij ons te vinden.

Tevens zijn er ook al diverse mooie kerstartikelen van vilt verkrijgbaar.

Voor kerstpakketten bent U in de wereldwinkel aan het juiste adres.

U kunt uit ons assortiment zelf of met ons een kerstpakket samenstellen. Welkom in de wereldwinkel, Voorstraat 73, Brielle. Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.