De najaarsborrel van de Vereniging Maaslandse Ondernemers.
De najaarsborrel van de Vereniging Maaslandse Ondernemers. (Foto: VMO)

VMO maakt kennis met de gerestylede Pynas

Op donderdag 17 november 2022 organiseerde de Vereniging Maaslandse Ondernemers (VMO) een najaarsborrel in de geheel vernieuwde Pynas. Meer dan 70 ondernemers en partners konden kennismaken met de nieuwe beheerders Ricardo Straver en Charlotte van Eijmeren. 

Er werd met enige spanning naar de bijeenkomst uitgekeken, omdat kort geleden de steigers nog aan de buitenzijde van het historische pand stonden. Tijdens de borrel was er niets meer van te merken en het deed de Maaslandse ondernemers goed, dat een jong stel de Pynas nieuw leven heeft ingeblazen.

De inrichting van de Pynas heeft veel historische elementen behouden, maar door een flinke restyling heeft het pand toch een moderne uitstraling gekregen. In het zaalgedeelte is de bar naar de achterzijde verplaatst. De Pynas krijgt ruimere openingstijden en je kunt er ook eten. De inrichting van het cafégedeelte is daarom meer op eten gericht. Dit is goed nieuws voor recreatieve bezoekers van Maasland, want zij misten vaak een goede eetgelegenheid in het historische centrum van Maasland.