Dagbesteding ‘t Schip (Careyn) zoekt bemanning

Dagbesteding ’t Schip (Careyn) is op zoek naar vrijwillige bemanning (m/v) die het leuk vindt om, samen met een medewerker, ouderen een gastvrij gevoel te geven tijdens de dagbesteding. De werkzaamheden bestaan o.a. uit een praatje maken met de ouderen, voor de koffie zorgen, meehelpen tijdens de maaltijd en (geheugen)spelletjes doen met de ouderen. Geen dag is hetzelfde.

Dagbesteding ’t Schip is van maandag t/m vrijdag geopend van 09.30 -15.30 uur. We zoeken vrijwilligers die affiniteit hebben met ouderen met dementie. Ben je geduldig, heb je inlevingsvermogen en kan je een luisterend oor bieden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om bij ons te kunnen werken, wordt er een (gratis) VOG voor je aangevraagd.


Ben je geïnteresseerd? stuur ons dan een mailtje via het.veerhuis@careyn.nl, bel met 0181-251089 of kom op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 – 16.00 uur gewoon even langs in dorpscentrum ’t Veerhuis (Blankenburg 5) en vraag naar Diane, Ilona of Regina.


Ook als je iets anders binnen Careyn Welzijn Rozenburg zou willen doen, nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen via de genoemde wegen. Wij staan je graag te woord.