Piet Damsteeg stopt als organisator klaverjassen bij Excelsior M

Maandagavond 20 juni 2022 is de laatste klaverjasavond voor de zomervakantie gehouden bij Excelsior Maassluis. Het werd een gedenkwaardige avond want Piet Damsteeg heeft te kennen gegeven zijn taak als organisator te willen beëindigen. "Piet heeft een kleine 20 jaar de organisatie van het klaverjassen voor zijn rekening genomen en we zullen hem dan ook in dat opzicht ontzettend gaan missen. Wij respecteren zijn besluit en willen hem hartelijk dank zeggen voor zijn fantastisch enthousiaste en nauwkeurige spelleiding", aldus Excelsior M. 

Ondanks het bovenstaande werd er ook nog gekaart en pakte André Spanjersberg op de valreep nog maar eens een 1e plaats. Goede 2e werd Gilbert Hoogendam, gevolgd door Cor Stratemans die wederom de 3e plek voor zich opeiste. Piet Damsteeg bleef de schande van de laatste plaats bespaard maar was wel goed voor de poedelprijs. Wim Hartman was ditmaal de man met de slechtste kaarten. 

Op maandagavond 5 september 2022 gaat de najaarscompetitie weer van start in de kantine van Excelsior Maassluis. Er worden dan 14 ronden gespeeld waarvan de beste 7 resultaten gelden voor de eventuele eindoverwinning. Start is om 19.15 uur. Een kopje koffie en snacks zijn inbegrepen bij het inleggeld van 3 euro. Iedereen is van harte welkom.