In Oud-Sluys is weer heel wat te doen.
In Oud-Sluys is weer heel wat te doen. (Foto: PR)

Activiteiten bij Oud-Sluys

Bij Oud-Sluys zijn er de komende maanden diverse activiteiten. Zo komt de bingo, die op 15 september de aftrap had, iedere maand in de recreatiezaal terug. Ook de twee bloemschikdagen werden goed bezocht en Oud-Sluys kijkt hoe hieraan een vervolg kan worden gegeven.  

Allerlei activiteiten

Iedere donderdagmiddag wordt er een gratis hobbyclub georganiseerd. Een groepje dames oefent gezellig haar hobby uit onder genot van een kop koffie tegen een kleine prijs. Breien, haken, borduren, diamant painting, kleuren, kaarten maken enz. Ondertussen is er van alles wat, neem je hobbyspulletjes mee en schuif eens gezellig aan, wellicht wil een vriendin ook mee.
Iedere vrijdag gezelschapspelletjes, onder andere rummikub wordt er gespeeld. Sluit eens aan bij een groepje of kom met wat vrienden of vriendinnen gezellig in de recreatiezaal een spel spelen.

Naast deze activiteiten is er nog van alles meer te doen is in Oud Sluys; denk bijvoorbeeld aan koersbal, cursus bridge voor beginners, vrij biljarten of in clubverband.

Programma oktober en november

Donderdag 13 oktober Pannenkoek lunch van 12.00 tot 14.00 uur, kaartverkoop vanaf 26 september tot 7 oktober, € 2,50 inclusief kopje koffie of thee.
Donderdag 20 oktober bingo, kaartverkoop vanaf 3 oktober in de recreatiezaal, 4 euro per boekje plus een gratis ronde en een kop koffie of thee. Volgende bingo is 17 november.

Ook is er op 9 november nog een optreden van Erik en Yvon en daarnaast is er een muziekquiz; dus liedjes uit de oude doos met allerlei gekke prijsjes. Kaarten hiervoor zijn vanaf 24 oktober verkrijgbaar.