Irma Moekestorm gaat langs bij Hadassa.
Irma Moekestorm gaat langs bij Hadassa. (Foto: PR)

Gi-ga-groen-feest bij Hadassa

De Kinderboekenweek staat voor de deur. Van 5 tot en met 16 oktober worden door het hele land activiteiten georganiseerd rondom het thema Gi-ga-groen. Ook christelijke boekhandel Hadassa in Maassluis heeft een leuk programma, naast de lees- en prentenboeken over het thema in de winkel.

Want op woensdag 12 oktober om 13.30 uur is kinderboekenschrijfster Irma Moekestorm uit Maasland bij Hadassa aanwezig. Zij heeft speciaal voor het Gi-ga-groen-thema het prentenboek ‘Vlieg mee de natuur in’ geschreven: een prentenboek voor kinderen van de onderbouw vol rijmpjes en illustraties. De lieveheersbeestjes Spik en papa Stip vliegen er samen op uit en beleven onderweg spannende avonturen met de dieren die ze onderweg tegenkomen. 

Moekestorm zal die middag voorlezen uit het prentenboek en daarna kunnen de kinderen zelf een gedichtje over de natuur leren schrijven of een eigen Spik of Stip knutselen. Of meedoen aan een kleurwedstrijd met kans op een gesigneerd exemplaar van het prentenboek Kleurplaten kan men vanaf 1 oktober ophalen in de winkel of downloaden via de website van Hadassa www.hadassamaassluis.nl of van Irma Moekestorm www.knipoog.nu. Inleveren kan tot en met 12 oktober in de winkel op Noordvliet 17.

Het boek ‘Vlieg mee in de natuur' is ook te koop bij Hadassa, in de actieweken kost het € 6,95.

Interesse in deze middag en tussen de 5 en 10 jaar oud? Geef je dan snel op. Kom even langs of mail naar info@hadassamaassluis.nl. Wees er snel bij want vol is vol.