Mantelzorgers Ontmoeten in Museum Maassluis

Op dinsdag 11 oktober zijn mantelzorgers uit Maassluis welkom in Museum Maassluis voor een rondleiding onder leiding van Friedie Kloen. Zij zal de aanwezigen van alles vertellen over de tentoonstelling ‘ONTMOETINGEN-BIS’.

Kort over deze tentoonstelling: Dertien kunstenaars van Stichting Maassluise Kunstenaars en dertien kunstenaars van Stichting Kunst Werkt Schiedam vormen dertien tweetallen en maken samen kunst. Deze zesentwintig kunstenaars, door curator Friedie Kloen in duo’s samengebracht, hebben onderling ontmoetingen georganiseerd. Die hebben geleid tot wederzijdse inspiratie en motivatie om kunstwerken te maken. Na de rondleiding is er ruimte om na te praten onder het genot van een kopje thee of koffie en elkaar ook nader te ontmoeten in deze maand van de ontmoeting.

Deze activiteit duurt van 10.00 tot 12.00 uur en is tot stand gekomen door Minters Mantelzorg in samenwerking met Museum Maassluis. Deelname is gratis, wel wordt verzocht om voor 10 oktober aan te melden via info@mintersmantelzorg.nl of via 010-4351022. 

Naast deze activiteit organiseert Minters Mantelzorg maandelijks het mantelzorgcafé op de eerste donderdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in Theater Koningshof, met steeds een ander thema. Kijk voor meer informatie op www.mintersmantelzorg.nl