Afbeelding
(Foto: SPEM)

Cultuur bij de avondvierdaagse

Algemeen

Omdat de avondvierdaagse precies in dezelfde week valt als de Week van de Cultuur zijn er optredens gepland op de routes van de wandelaars.

Outdoor Sport Maassluis organiseert samen met veel vrijwilligers dit evenement. De Culturele Raad Maassluis is verantwoordelijk voor de Week van de Cultuur. De SPEM coördineert onder meer de optredens tijdens de avondvierdaagse.

Van 13 juni t/m 16 juni is de start en eindpunt voor de wandelaars Theater Koningshof.

Op het plein voor het theater zullen diverse optredens plaatsvinden. De maandagavond zullen de wandelaars onderweg de Fanfareman tegenkomen, die na afloop ook bij theater Koningshof zal zijn.

Op dinsdag zullen de wandelaars na afloop van de wandeling getrakteerd worden op de muziek van de Furietoeters. Een vrolijke afsluiting van de eerste helft van de avondvierdaagse.

Woensdag kunnen de wandelaars komen kijken daar dansdemonstraties van Dance Company M’Joy.

Donderdag, de laatste dag, is een speciale. Na de start bij Theater Koningshof ligt de Markt op de route. Daar kunnen familieleden de wandelaars verwelkomen met een bloemetje. Tijdens deze pauze wordt er muziek ten gehore gebracht door een disco-wagen. Rond 19.30 uur volgt er dan een defilé langs de burgemeester achter een drumband en de disco-wagen op weg naar het eindpunt. Hier speelt de Maassluise Harmonie.

Wil je meedoen aan dit evenement? Dit kan nog door je in te schrijven bij Sigarenmagazijn Hartenlust (Palet), Bloemenverkoop Lentink (P.C.Hooftlaan), Ervaar Maassluis (Nieuwstraat). De avondvierdaagse gaat maandag 13 juni om 18.30 uur van start bij theater Koningshof.