Afbeelding
(Foto: TK)

Picknicken in het park en genieten van poëzie

Op 12 juni 2022, tijdens de Week van de Cultuur, kun je genieten van een picknick in het park achter Theater Koningshof. Terwijl jij lekker zit te smullen, word je verrast en verwend met prachtige woorden en klanken: meerdere dichters zullen op deze zinderende zondagmiddag hun poëzie voordragen en verschillende muzikanten zullen komen optreden.

Op 12 juni kun je komen genieten van de woorden en zinnen van o.a. Wouter van Heinigen (presentator, dichter en directeur van Bibliotheek de Plataan), Joz Knoop (dichter en grondlegger van de dichtvorm jozzonet), Jaap van Oostrom (stadsdichter van Maassluis), Marleen Opschoor (auteur dichtbundel Dichtpuntjes) en Jelle Ravenstein (dichter en columnist bij Maassluis.nu).

Tussen de optredens van de dichters is er muziek. Zo brengt de semi-akoestische band Petit Acoustique eigen nummers ten gehore. Ook zal er een gelegenheidsband optreden van musici die momenteel verblijven op de hotelboot Lady Anne.

Toegang tot de dichtmiddag is gratis, maar het ook mogelijk om bij Theater Koningshof een picknick met allerlei lekkernijen te bestellen. De picknick kost 12 euro per persoon. Voor dit bedrag krijg je twee rijkbelegde broodjes, een sapje, een stuk fruit en een zoete versnapering. Uiteraard krijg je ook een picknickkleedje om uit te leggen in het park.


Kijk voor meer op www.theaterkoningshof.nl. Hier kun je natuurlijk ook meteen jouw picknick bestellen.