Humanitas biedt hulp bij het aanvragen van energietoeslag

Alle inwoners van Maassluis, Vlaardingen en Schiedam met een inkomen tot 120% van de bijstandsnorm kunnen een eenmalige energietoeslag van 800 euro aanvragen. Dit kan via de website van Stroomopwaarts.

Heb je vragen hebt over het invullen? Vind je het lastig om in te vullen? Weet je niet of je in aanmerking komt? Heb je vragen over het grote bedrag dat er opeens op je rekening staat?

Tijdens de inloopspreekuren van Humanitas staan vrijwilligers klaar om je te helpen bij het aanvragen. Ze kunnen ook andere financiële vragen beantwoorden.

Loop-binnen-spreekuren zijn er voor iedereen, een afspraak maken mag, maar hoeft niet.

Afspraak maken kan via Rian Tange: 06 35 11 77 66. 

Binnenlopen kan in Maassluis op vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur aan de Nijverheidsstraat 4E. 

In Vlaardingen kan dat op maandag van 13.00 tot 16.00 uur in wijkcentrum de Telder aan de prof. Telderstraat of op woensdag van 09.00 tot 12.00 uur in Buurtpunt aan de Rotterdamseweg 176. 

In Schiedam kun je op vrijdag terecht in gezondheidscentrum Noord, Kerklaan 33. 


Reünie bij 65-jarige Scouting Paulusgroep

Ter ere van haar 65 jarig jubileum organiseert Scouting Paulusgroep Maassluis op zondagmiddag 12 juni een reünie voor (oud) vrijwilligers en oud- leden. Eventuele kinderen en partners zijn ook welkom. Voor de kinderen zal een springkussen worden neergezet en iedereen kan ook een marshmallow boven het kampvuur maken.

Aanmelden is verplicht en kan nog tot en met zaterdag 11 juni. De reünie zal plaatsvinden in het clubhuis van de groep (Vlaardingsedijk 9). De groep hoopt dat er veel oud-vrijwilligers en oud-leden zullen komen.

Voor vragen en aanmelden stuur een mail naar reunie@gmail.com. Ook kunt u naar dit mailadres oude foto’s of filmpjes sturen die te maken hebben met Scouting Paulusgroep Maassluis