Supermarktmanager Fabian van Vugt: “Vernieuwde Albert Heijn Rozenburg opent dinsdag 1 maart.”
Supermarktmanager Fabian van Vugt: “Vernieuwde Albert Heijn Rozenburg opent dinsdag 1 maart.” (Foto: Albert Heijn, Andries van der Ree)

Albert Heijn Rozenburg even dicht voor verbouwing

Op donderdag 17 februari om 18:00 uur sluit Albert Heijn aan de Molenweg 71 in Rozenburg tijdelijk de deuren voor een grondige verbouwing. In de vernieuwde supermarkt is straks nog meer aandacht voor vers, gemak en digitale vernieuwing. Albert Heijn Rozenburg zal op dinsdag 1 maart om 11:00 uur officieel worden heropend door Jolanda van den Wijngaard en Monica van Stijn. Beiden werken al sinds halverwege de jaren 80 bij Albert Heijn.


Supermarktmanager Fabian van Vugt: “Klanten zullen verrast zijn. De voorgevel wordt volledig gemoderniseerd. Verder blijft de verbouwing binnen de bestaande muren, maar de winkel krijgt een hele andere indeling. Het versplein wordt vergroot en het aanbod verse producten uitgebreid. De gezellige sfeer waar onze winkel zo bekend om staat, die blijft gewoon. Het wordt dus straks nog prettiger winkelen bij ons.”

De vernieuwde supermarkt krijgt een groter en gevarieerder versaanbod, van spruitjes en pastinaak tot de lekkerste vega(n) en biologische producten. Je kunt ook kiezen uit diverse verspakketten, maaltijdsalades en verse maaltijden. Sushi wordt dagelijks vers aangeleverd en met de nieuwe citruspers tap je zelf heerlijke sinaasappelsap. Bij de bakkerij komt de hele dag vers geurend brood uit de oven en de nieuwe borrelwand biedt een groot assortiment vleeswaren, kazen, salades en tapas. “We hebben gewoon echt alles in huis”, vertelt Fabian van Vugt.

In de winkel wordt gebruik gemaakt van elektronische schapkaartjes met actuele prijsinformatie. Bij zo’n 6.000 eigen-merkproducten van Albert Heijn zie je straks ook de Nutri-Score, die helpt bij het maken van een gezondere keuze. Nieuw zijn de grote beeldschermen met informatie over seizoensproducten en verrassende recepten. Dankzij de zeven zelfscankassa’s gaat het afrekenen snel. Voor mensen die nog niet bekend zijn met zelfscan staan medewerkers klaar om te helpen.


Albert Heijn Rozenburg biedt keuze in prijs. Naast de bekende A-merken en de eigen-merkproducten zijn er Prijsfavorieten. Dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs en herkenbaar aan het blauwe duimpje. Ook zijn er elke week heel veel Bonusaanbiedingen. “We kijken echt uit naar de opening en zijn benieuwd naar de reacties”, aldus de supermarktmanager.


Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals Thoelaverweg 2 in Brielle, Kinheim 305 in Hoogvliet Rotterdam (XL) en Toldam 5 in Heenvliet.