Hemelvaartsdag

Op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei 2022 houdt de Lions Club Maasland voor de 36e keer het Boelhuis en wel op het Pynasplein. De opbrengst gaat naar het goede doel. Dit jaar is dat in de eerste plaats Oekraïne. De Lions willen de slachtoffers van deze oorlog helpen met humanitaire hulp.

Boelhuis voor Oekraïne

Het tweede goede doel is het project Hotspot Hutspot in Schiedam en Rotterdam. Deze vrijwilligersorganisatie biedt mensen in nood in Rotterdam en omstreken een maaltijd, een slaapplaats, een opleiding en werk.

Met het Boelhuis halen De Lions geld op door een veiling van allerlei leuke spullen. Er is voor elk wat wils; an een elektrische fiets, brocante, antiek tot een lekkere taart. Er is ook plantenkraam. Een heel bijzonder object dat geveild wordt is een shirt met broek en sjaal van Sparta dat door alle spelers is gesigneerd. Ingelijst en wel. Daarbij behoren vier kaartjes voor de business seats voor een van de eerste wedstrijden van het komend seizoen.

Op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei vanaf 11.00 uur staat alles klaar ter bezichtiging. Om 12.00 uur start de veiling onder leiding van veilingmeesters Stefan Stolk. Tegen zon en regen is het plein overdekt.

Wie alvast een kijkje wil nemen wat er zoal te koop is, kan kijken op www.boelhuis.nl