Nederlagen voor Heren 1 en Dames 1 Green Eagles

Het afgelopen weekend waren er nederlagen voor zowel de heren als de dames van Green Eagles. Dames 1 kwam duidelijk tekort tegen de koploper in de Promotiedivisie. Uit werd met 81-46 verloren tegen CobraNova uit Voorburg. De dames bleven goed bij de eerste helft gezien de kleine achterstand bij rust (26-18). Na rust had de zone press verdediging niet het gewenste effect en liep de achterstand plotseling snel op (61-29 eind derde kwart). De wedstrijd was gespeeld en Voorburg speelde de wedstrijd rustig uit.

Heren 1 had in de vorige wedstrijd tegen Vlaardingen Captains niks in te brengen voor de rust en werd toen met een 73-51 nederlaag naar huis gestuurd. De thuiswedstrijd begon niet veel beter voor de Eagles. Captains schoot met scherp en had bij de rust al een voorsprong van 19 punten. Na rust was het niet veel beter. De Eagles misten simpelweg te veel ballen. In de dubbele cijfers kwamen Stefan Kraaijeveld met 21 en Ingo Rutting met 20.

Camp Eagles

Na 2 jaar geen basketball camp vanwege corona, staat er in het weekend van 24-26 juni weer een heus basketball camp op het programma. Alle jeugd van U12-U20 zullen een weekend vol gezelligheid, teambuilding en sport- en spelactiviteiten tegemoet gaan in Delft.