Eindelijk kan MTC Bequick haar 125-jarig jubileum vieren

Door COVID gedwongen twee jaar vertraagd, wordt dan toch uiteindelijk het (zoals zij het nu noemen) 125+2 feest gevierd bij MTC Bequick. "Daarmee is Bequick één van de oudste tennisverenigingen van Nederland maar mag met recht jong en energiek worden genoemd", aldus de vereniging. 

Het weekend van 11 en 12 juni aanstaande staat volledig in het teken van dit feestje waarbij op zaterdag respectievelijk een brunch voor de jeugd, een tennis clinic voor jong en oud door niemand minder dan voormalig Roland Garros finalist Martin Verkerk en een spetterende reünie begeleid door hapjes, drankjes en life-muziek door Stennis wordt georganiseerd. 

Op zondag organiseert de commissie een Wimbledon-stijl “houten racket en witte ballen toernooi”, voorafgegaan door een brunch met Bubbles en, uiteraard, aardbeien met slagroom. Dit alles onder stemmige muzikale begeleiding door DJ Joeri.

Het hele terrein is dat weekend zeer feestelijk aangekleed en alle festiviteiten zijn toegankelijk voor de leden en 1 introducee.

Mail voor meer informatie naar jubileum@mtc-bequick.nl