Afbeelding
(Foto: )

(Partnerbijdrage)

Passie voor Chocolade opent het eerste echte Chocolade Atelier in Maassluis! 

Eerste Chocolade Atelier in Maassluis 

De Passie voor Chocolade …en zo…, begon al in 1980, Gertjan van Eendenburg besloot naar de banketbakkerschool in Rotterdam te gaan, waar zijn lievelingsvak toen al Patisserie & Chocolaterie was! Na het behalen van zijn diploma als patissier en chocolatier, begon Gertjan in 1988 officieel zijn geleerde ambacht in praktijk om te zetten, in de banketbakkerszaak van zijn ouders aan de PC Hooftlaan. Al snel kwam Gertjan met nieuwe creatieve ideeën, één daarvan was het Schokkertje, een heerlijk koekje met verhaal, in de vorm van een voor Maassluis typerend vissersbootje.

Na een wissel in het zakenleven in de voedingsindustrie, besloot Gertjan in 2020 weer zijn oude ambacht en passie voor het creëren van heerlijke producten op te pakken! Hij creëerde niet alleen eigenzinnige kleine chocolade kunstwerkjes, zoals de heerlijke limoncello’s, fragorello’s, cuppucino’s, maar bracht hij ook het schokkertje weer tot leven! Misschien wel een symbolische zet, om te laten zien dat Gertjan weer helemaal terug is in het vak! 

Om de groeiende vraag in en buiten Maassluis te vervullen werd de stap naar een grotere ruimte noodzakelijk.

Gertjan: "ik ben echt blij om terug te zijn, de kunst van het vak is nooit weggeweest, en het is simpelweg leuk om met de beste ingrediënten weer mijn eigen kwaliteitsproducten te kunnen creëren en aan te bieden! Maar het allermooiste zijn de vele positieve reacties van de klanten."