Het Waterwegkoor Maassluis.
Het Waterwegkoor Maassluis. (Foto: PR)

Waterwegkoor komt op stoom

Het Waterwegkoor Maassluis staat weer te trappelen om te starten met de repetities en sinds eind augustus wordt er alweer volop gezongen.

De koorleden hebben enorm veel zin in het komende seizoen waarin een aantal optredens is geboekt.

Diverse zorginstellingen worden bezocht en het koor kijkt er naar uit om hier de bewoners een fijne zangmiddag/avond te bezorgen.

Het enthousiasme van het koor, samen met dirigent Jan Wilmer en de muzikanten, werkt altijd erg aanstekelijk zodat binnen de kortst mogelijke tijd iedereen gezellig meezingt. Optreden in je eigen stad, voor je eigen stadsgenoten en mensen van daarbuiten, wie wil dat nou niet! 

'Optreden in je eigen stad, wie wil dat nou niet!'

Dus ook op de Furieade is het Waterwegkoor te vinden, van 12.00 uur tot 12.45 uur op het podium op het Schanseiland. Laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn die dag. Dit geldt natuurlijk voor alle festiviteiten rondom de Furieade.

Het is nog wat vroeg, maar de pepernoten liggen ook al in de supermarkt, daarom is het goed om te weten dat Waterwegkoor Maassluis bezig is met de voorbereidingen voor een kerstoptreden in Theater Koningshof. De datum is donderdag 22 december. 

Programma

Over het programma worden nog geen mededelingen gedaan, maar wie de kerstoptredens van 2018 en 2019 bezocht heeft, weet dat het altijd een bijzonder fijne avond is. Maar eerst dus de andere optredens! Iedereen is welkom.