Tweede editie van Maassluis Beleeft

Facebookgroep Samen Sterk Maassluis presenteert op zaterdag 6 augustus de tweede editie van Maassluis Beleeft in samenwerking met Happy vega & vegan, Voedselbank Maassluis, Adri Huisman van Happy Stones Maassluis, Meuldijk-Events en GroenLinks Maassluis. Maassluis Beleeft vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur aan de Troelstraweg 6. Toegang is gratis. 

"Geniet deze middag van vegetarische en veganistische hapjes van Happy vega & vegan of kom kleuren, sjoelen en dansen met figuren Spiderman en Elsa (13.00 tot 15.00 uur)", aldus de organisatie. 

Ook is er een inzamelingsactie voor Voedselbank Maassluis

"Iedereen is welkom tijdens deze ontmoetingsmiddag. Tevens houden we een inzamelingsactie voor Voedselbank Maassluis." Het is ook mogelijk om houdbare producten - zoals rijst, pasta, blikgroenten en beleg - te doneren aan de Voedselbank.

Facebookgroep Samen Sterk Maassluis is een bewonersinitiatief en werd in coronatijd in het leven geroepen, zodat inwoners elkaar kunnen helpen. "Het doel is om meer naar elkaar om te kijken en een beetje meer voor elkaar te zorgen." Sinds kort is ook de subgroep Vrienden in Maassluis actief om mensen met elkaar te verbinden. "Inwoners plaatsen een oproep om af te spreken. Er staan bijvoorbeeld oproepen om samen te wandelen of te mountainbiken en te suppen."