Gratis netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden in de bibliotheek

De Bibliotheek de Plataan organiseert samen met de stichting JobOn netwerkbijeenkomsten. Tijdens de netwerkbijeenkomst worden er verschillende werkvormen ingezet, ga je met andere werkzoekenden aan de slag en vertrekt iedereen naar huis met één of twee nieuwe netwerkcontacten en concrete tips om je cv en vaardigheden te verbeteren.

Vaak is solliciteren een eenzaam proces. Werkzoekenden zitten veelal in hun eentje thuis achter de pc naar vacatures te zoeken. Tegenwoordig is het echter belangrijk om actief te netwerken. Dankzij de netwerkbijeenkomsten van JobOn bij de Bibliotheek kunnen werkzoekenden hun netwerk vergroten en direct hun sollicitatievaardigheden verbeteren. Deze netwerkbijeenkomsten zijn gratis, ook voor niet-leden.

De eerste online bijeenkomst staat gepland op 18 januari 2022 van 13.15 tot 15.15 uur. Om aan te melden of voor meer informatie neem contact op met Heleen Jacobs via  hjacobs@debibliotheekdeplataan.nl.

De Bibliotheek verandert steeds meer in een ontmoetingsplek waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Er zijn tegenwoordig allerlei gratis cursussen en trainingen te volgen. 

Kijk voor meer informatie op www.debibliotheekdeplataan.nl.