Het was weer feest de tent bij MSV.
Het was weer feest de tent bij MSV. (Foto: MSV71)

Super geslaagde jubileum M.S.V.’71 Megaweek

Sport

Nu de feesttent en alle toebehoren zijn opgeruimd, kunnen ze bij M.S.V.’71 met trots terugkijken op een geweldige 25e Megaweek. Met de trouwe steun van meer dan honderd vrijwilligers en sponsors is het weer een groot feest geworden.

Na drie jaar zonder, werd op donderdag 21 april voor de 25e keer de tent opgezet voor een week vol activiteiten. De Meezingavond op vrijdag 22 april was een gezellige opening van de Megaweek. Zaterdag genoot een volle tent van optredens van; Samantha Steenwijk, Ad van Opstal, Danny de Munk en het feest duo Helemaal Hollands op de Nacht van MSV.

Zondagmiddag 24 april werd in een reünie sfeer de 50e verjaardag van M.S.V.’71 en de 25e Megaweek gevierd. Zo’n 300 liefhebbers hebben van er een gezellige samenzijn van gemaakt. Maandagmiddag was de tent afgeladen met vrolijke kinderen. Zij hebben zich vermaakt met goochelaar; Jerry en een kinderbingo. In de avond puilde de tent alweer uit voor de Bingo met als speciale gast de burgemeester met zijn vrouw. Met mooie prijzen was het een sfeervolle spelavond. De Oranje Party op de woensdag was helemaal uitverkocht. De Q-music DJ’s maakte er een knalfeest van.


De feesttent vanuit de lucht - MSV’71

De afsluitende Koningsdag was een gezellige zonnige dag voor jong en oud. Het was snel druk bij de kinderspelen zoals; pijl en boog schieten, de snoeppaal, de jeugdbrandweer, circus Hannes en ponyrijden was er weer genoegd te doen rondom de tent. Vanaf 15.00 uur was er gezellige live muziek op het podium. Tim Douwsma, Charley Luske en Irvine zette de tent op stelten. Op donderdag 28 april werd de tent weer afgebroken.

“Onze dank aan alle vrijwilligers en sponsors is enorm. Mede dankzij hun steun hebben zo’n 5000 bezoekers kunnen genieten van een fantastische Megaweek”, aldus de organisatie.