Concert Kinderkoor WonderWijs ‘Ready Steady Go!’

Aanstaande zaterdag 14 mei om 19.00 uur geeft Kinderkoor WonderWijs eindelijk weer een spetterend concert. De kinderen hebben er ongelofelijk veel zin in. Ook de WonderWijs-band doet weer mee. 

"Met hulp van Fleur van Gelderen, alias Betty Bleek, gaan we aan de slag om weer helemaal ready te zijn voor een optreden. Na twee saaie corona jaren waarin de WonderWijs-shirtjes, de muziek en nog veel meer lag te verstoffen is het tijd voor de grote schoonmaak!", aldus Kinderkoor Wonderwijs. "In een uurtje tijd moet het met elkaar toch lukken om weer vol enthousiasme, schoon en fris voor de dag te komen?"

Geweldige avond

Iedereen is van harte welkom om te komen genieten van een vrolijk uurtje voor leuke liedjes, gezelligheid en een mooie 'boodschap'. "En neem vooral je (klein)kinderen, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes mee, want het belooft een geweldige avond te worden. Ben jij er klaar voor? Ready, steady, go!"

Het concert is voor jong en oud en gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage is welkom. Het concert gaat om 19.00 uur van start in de Immananuelkerk, Lange Boonestraat 5 in Maassluis. Let op als je met de auto komt: De Westlandseweg is dit weekend gedeeltelijk afgesloten.