Op 5 mei werd de cheque van afgelopen twee jaar aan Leontine Heisen van Villa Joep overhandigd.
Op 5 mei werd de cheque van afgelopen twee jaar aan Leontine Heisen van Villa Joep overhandigd. (Foto: PR)

100.000 euro voor Villa Joep

Op donderdag 5 mei kon, na drie geannuleerde edities van Spin for Life Vlaardingen, eindelijk weer gespind worden om geld op te halen voor Villa Joep. Rond het middaguur werd de cheque van afgelopen twee jaar aan Leontine Heisen van Villa Joep overhandigd. Doordat er veel sponsors en deelnemers ook zonder spinningevenement wilden bijdragen in de strijd tegen neuroblastoom stond het mooie bedrag van 100.000 euro op de cheque. De deelnemers aan Niet trappen, maar stappen van afgelopen jaar hebben daar ook voor een groot deel aan bijgedragen.

Tijdens deze mini-editie van het spinningevenement, welke onderdeel was van de Sport- en Beweegdag georganiseerd door Stichting Nationale Gedenkdagen Vlaardingen, zweepten diverse instructeurs de deelnemers op om zich helemaal te geven op de fiets. Zij gaven hiermee in het Oranjepark de start om ook dit jaar weer een bedrag bij elkaar te krijgen voor Villa Joep. Naast het inschrijfgeld is er met de opbrengst van de verkoop vanuit de caravan van Pannenkoekenhuis ‘t Hof, verkoop van gehaakte sleutelhangers en knuffelolifanten en diverse donaties een mooie begin gemaakt voor dit jaar. 

Wie er niet bij was op Bevrijdingsdag, maar wel in beweging wil komen voor Villa Joep, kan zich inschrijven voor ‘Niet trappen, maar stappen’. Ga de uitdaging aan om  tussen 20 mei en 20 juni de virtuele VILLA JOEP route te voltooien

Kijk voor meer informatie op www.spinforlifevlaardingen.nl. Na 20 juni wordt bekend gemaakt hoeveel geld er met de twee acties is opgehaald voor Villa Joep.