Afbeelding
(Foto: Excelsior M)

Excelsior M Rood Wit Blauwe mannendiner keert terug

Nadat het de afgelopen twee jaar niet door kon gaan, is er dit jaar op vrijdag 3 juni weer het Excelsior M Rood Wit Blauwe mannendiner in Hotel Maassluis. 

Bij de opening van Hotel Maassluis in 2018 was Excelsior M ook te gast bij Floris van Vliet en zijn personeel. De organisatie is blij dat dat ook de achtste editie van het diner hier weer kan plaatsvinden. "Het Rood Wit Blauwe mannendiner is in het leven geroepen om Excelsior M enerzijds een financiƫle injectie te geven; anderzijds is het een evenement waarin de echte diehard-supporters van Excelsior M bij elkaar komen en een unieke avond beleven. Behalve een heerlijk diner krijgen de deelnemers interessante sprekers voorgeschoteld, allen met een Excelsior M verleden; is er entertainment en natuurlijk zal ook een veiling niet ontbreken. Ook zal er een loterij worden gehouden waarbij de opbrengst volledig ten goede zal komen aan de jeugdopleiding van Excelsior M. Ook hier zijn mooie prijzen te verdienen."

Het Rood Wit Blauwe mannendiner is voor (mannelijke) leden en donateurs van Excelsior M - ouder dan 18 jaar - , businessclubleden Excelsior Maassluis (welke ook 1 gast mee mogen nemen), ereleden en leden van verdienste, vrienden van Excelsior M, bestuur en oud-bestuursleden, selectiespelers en genodigden. De prijs voor deelname bedraagt 130 euro per persoon (all inclusive). Het kledingvoorschrift voor de avond is 'tenue de ville'.


Ga voor meer informatie en om aan te melden naar
excelsior-m.nl.