Computercursus voor senioren

Algemeen

Na een onderbreking van twee jaar in verband met Covid-19, kan Careyn Welzijn Rozenburg eindelijk weer van start met de Computer Opstap Club.

De Computer Opstap Club is er voor alle ouderen in Rozenburg die wegwijs willen worden gemaakt op de computer. Tijdens de computercursus leert u onder andere hoe u een mail met bijlage kunt versturen, een bestand kunt aanmaken en opslaan en wordt u wegwijs gemaakt op  internet. De cursus omvat 10 lessen van 2 uur en vindt eenmaal per week op de donderdagochtend plaats in dorpscentrum ’t Veerhuis (Careyn Blankenburg). De lessen worden gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 deelnemers, onder begeleiding van deskundige instructeurs. Wilt u de cursus volgen op uw eigen laptop, zorgt u er in dat geval voor dat uw apparaat werkt op minimaal Windows 10. De voorjaarscursus start op donderdag 7 april van 09.30 tot 11.30 uur en loopt door tot en met 16 juni. Met de kortingspas van Careyn Welzijn Rozenburg betaalt u € 30, zonder pas betaalt u € 40. Deze bedragen zijn inclusief een kopje koffie of thee. Er zijn nog enkele plekken vrij, dus u kunt zich nog aanmelden via het.veerhuis@careyn.nl of bel naar 06-51420375.

Meer informatie over de Computer Opstap Cursus of de andere activiteiten van Careyn Welzijn Rozenburg, neem dan contact op met Careyn Welzijn Rozenburg via het.veerhuis@careyn.nl of bel naar 0181-251089 en vraag naar Ilona, Diane of Regina. Langskomen in dorpscentrum ‘t Veerhuis mag natuurlijk ook.