Afbeelding
(Foto: )

Gratis online bewegen met sportcoach Elly

Algemeen

Tijdens de lockdown wilden veel mensen blijven bewegen. Maar dat werd steeds lastiger. Het online bewegen kwam daarom in opmars. 

“Wij merken dat het online bewegen veel mensen goed bevalt,” laat buurtcoach Mireille van DIA Rozenburg weten. “Het online bewegen thuis is vaak makkelijker in te passen voor bijvoorbeeld mantelzorgers of ouders met jonge kinderen. Daarom willen wij het online bewegen tot de zomervakantie door laten gaan. We zijn dan ook blij dat we dit gratis kunnen aanbieden, zeker nu de prijzen van andere producten toenemen.”

Inschrijven kan vanaf vandaag. Wil je meer in beweging komen? Dan kan je vanaf nu één of twee keer per week online bewegen onder leiding van sportcoach Elly. Er is een les op maandag van 15.00 – 15.30 uur en op woensdag van 13.30 – 14.00 uur. De lessen zijn leuk en gezellig! Je kan aan één les deelnemen of aan allebei. Kan je een keer niet? Dan is dat geen probleem. Vijf minuten voor aanvang van de les kan je inloggen met jouw telefoon, laptop, tablet of computer. Je krijgt iedere week een link toegestuurd om in te loggen. Geef je op via buurtcoach Mireille: m.david@diarozenburg.nl of telefoonnummer: 06-53139376

D