Jongeren kunnen een vragenlijst invullen om de impact van corona op hun gezondheid, leefstijl en welzijn in kaart te brengen.
Jongeren kunnen een vragenlijst invullen om de impact van corona op hun gezondheid, leefstijl en welzijn in kaart te brengen. (Foto: Adobe stock)

Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen

REGIO - De coronapandemie had impact op iedereen. Ook voor jongvolwassenen heeft deze periode fysieke en mentale gevolgen. Alle locaties van de GGD brengen daarom de impact van corona op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van jongvolwassenen in kaart.

Het gaat om een eerste landelijke meting van de Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen: de Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022. Dit is een landelijk online vragenlijstonderzoek die jongvolwassenen tot en met 8 juli kunnen invullen via www.pandemening.nl. De doelgroep wordt bereikt via verschillende sociale media en de GGD. In de vragenlijst komen verschillende onderwerpen aan bod, waaronder gezondheid en welzijn, leefstijl, corona, sociale omgeving en ingrijpende gebeurtenissen. Deelnemers die meer willen weten over hun gezondheid of vragen hebben, worden aan het eind van de vragenlijst doorverwezen naar websites met goede en betrouwbare informatie.

Meer vragen of informatie: kijk op www.ggdhn.nl