Afbeelding
(Foto: )

Agendaberichten

Algemeen

Deze Portret workshop is voor de beginnende en gevorderde fotograaf. Op zaterdag 15 januari van 10 uur tot 16.00 uur. Tamara Heck: “Wil jij je verdiepen in verschillende belichtingstechnieken in de fotografie? Dan is deze workshop iets voor jou! In de workshop gaan we aan de slag met zowel studiobelichting als natuurlijk binnen- en buitenlicht.

Portret workshop

Er zullen modellen aanwezig zijn om te fotograferen, dus een combinatie van theorie en praktijk. Workshop wordt gegeven in het sfeervolle OOAK Pand aan de Kon. Wilhelminahaven zz 20, Vlaardingen. Meld je aan via de website https://tamaraheckfotografie.nl/overzicht-fotocursussen/ of e-mail info@tamaraheck.nl.

Vervolg cursus fotografie

Op maandag 17 januari is er een vervolg cursus fotografie. “Beheers jij over de basis kennis van fotograferen, maar wil je een stapje verder gaan en leren om nog meer uit je camera te halen? Meld je dan aan voor de vervolg cursus fotografie. Meerdere malen per jaar start er een nieuwe cursus. De eerstvolgende vervolg cursus start op maandag 17 januari.

De cursus is één keer in de twee weken op maandag. Een reeks van 5 lessen en 1 buitenles. In de lessen leer jij niet alleen meer uit je camera te halen. Creatief denken, omgaan met verschillende lichtsituaties en fotobewerking zijn ook onderdelen die aan bod komen. Cursus wordt gegeven in het sfeervolle OOAK Pand aan de Kon. Wilhelminahaven zz 20, Vlaardingen. Meld je aan via de website https://tamaraheckfotografie.nl/overzicht-fotocursussen/ of e-mail:  info@tamaraheck.nl

Inloop Autisme

De gratis NVA inloop op de 2e donderdag van de maand is op 13 januari, 10.30 uur tot 12.00 uur in medialounge bibliotheek De Plataan Waalstraat 100 in Vlaardingen. De bibliotheek is een doorstroomlocatie, daarom is het dragen van een mondkapje verplicht. Als u zit mag het mondkapje af en er staat een spatscherm op tafel. Geïnteresseerden zijn welkom, een mogelijkheid voor informatie en/ofgesprek.

Meer informatie www.autisme.nl.

Afbeelding