Vlaardingen-in-Beweging verhuist naar Zwembad De Kulk. (foto UWM)
Vlaardingen-in-Beweging verhuist naar Zwembad De Kulk. (foto UWM) (Foto: )

Kort sportnieuws uit Vlaardingen

Algemeen

Raymond de Romph volgt bij DVO’32 vertrekkend coach Ben Hoogwerf op. De in Schiedam wonende geboren Vlaardinger leidde tussen 2015 en 2020 het zondagelftal van VFC, was daarna een jaar actief bij Excelsior’20 en traint nu Onder-23 bij TOGB.

Raymond de Romph aan de slag bij DVO’32

Vechten met de meiden weer uitgesteld

Het zit Christina Heck en haar project ‘Vechten met de Meiden’ niet mee. De talentvolle judoka organiseert een proefles boksen voor meiden tussen 12 en 15 jaar. Daarvoor was aanvankelijk op 17 december in Schiedam de zaal van ‘Old School Boxing’ aan de Singel gereserveerd. De Corona-maatregelen gooiden echter roet in het eten en er werd voor 14 januari gekozen. Dat moest door de toen geldende lockdown opnieuw geschrapt worden. Een nieuwe datum is er nog niet. 

Vlaardingen-in-Beweging verhuist

Vlaardingen-in-Beweging (dé Beweegmakelaar van Vlaardingen, zoals het zichzelf noemt) meldt, dat het de komende weken slecht bereikbaar is. De organisatie verplaatst het kantoor van de Olivier van Noortlaan naar een onderkomen in het gebouw van Zwembad De Kulk. “In februari zijn we weer perfect te bereiken.”

Extraatje van duizend euro voor DVO’32

Zo, dat was nog eens een lekkere opsteker voor DVO’32. De voetbalclub kon in december 1000 euro bijschrijven. Zomaar gekregen. Dat dankt het aan een bij het Havenbedrijf Rotterdam werkend lid. Zijn werkgever noemt zich een maatschappelijk betrokken onderneming en waardeert het als medewerkers zich actief opstellen in de samenleving. 

Om dat duidelijk te maken, deelt het jaarlijkse via Een-Hoge-hoed-loting vijftien cheques van duizend euro uit. Het geld is bestemd voor de club dan wel organisatie waarvoor de werknemer zich als vrijwilliger inzet. Ditmaal was DVO’32 één van de gelukkigen.

Jazzy Adams en Boy de Jong verlengen

Nadat hij bij Zwaluwen in zijn door het virus al na vier wedstrijden afgebroken debuutjaar niet aan scoren toekwam, wist Jazzy Adams dit seizoen wel vijfmaal raak te schieten. Vandaar, dat de hoofdklasser er werk van maakte hem voor een derde jaargang vast te leggen. “Met zijn snelheid en scorend vermogen is hij van groot belang”, stelt de TC nadat het was gelukt hem aan de Zwaluwenlaan te houden. Dat geldt ook voor doelman Boy de Jong, die zelf meldde dat hij nog een jaar wil blijven.

Victoria’04 oefende in Benidorm

Victoria’04 streek vorige week voor een trainingskamp neer in het zonnige Spaanse Benidorm. Daar oefende het tegen de uit het Gelderse Hengelo afkomstige zondag-derdeklasser Pax. Na een 0-2 ruststand werd via treffers van Jur de Visser, Oscar Knecht en Nils Gliszmann met 3-3 afgesloten.

.........................................

Berichten of tips? Mail aan: regiosport@outlook.com of app 06-40025589