Afbeelding
((Foto: Stockphoto))

Gratis webinar voor ouders: ‘Je kind wordt gepest, wat kun je doen?’

Algemeen

Opgroeien in Vlaardingen organiseert in samenwerking met SIKO en UN1EK onderwijs en opvang een gratis webinar voor ouders op maandag 24 januari om 20.00 uur. Het thema van het webinar is: ‘Je kind pest of wordt gepest. Wat kun je doen?’

Kinderopvang en scholen werken aan een veilige omgeving voor ieder kind. “Kinderen leren hoe ze op een goede manier met elkaar kunnen omgaan. Toch kan het gebeuren dat je kind wordt gepest of zelf (mee)pest”, zegt Ethel van Deventer van Stichting Aanzet. Dan kun je je als ouder machteloos voelen.”

In het webinar vertellen Sandra Groeneboom en Miriam Wesemann wat je als ouder thuis kunt doen om je kind te helpen. “Sandra en Miriam vertellen hoe je kunt herkennen dat je kind -met of zonder woorden- aangeeft dat het niet goed gaat. Je leert hoe je erover kunt praten met je kind. En ook wie je om advies of hulp kunt vragen, op school en bij andere organisaties in Vlaardingen. Tijdens het webinar krijg je antwoord op jouw opvoedvragen.”


Meld je aan voor het webinar via de website van Opgroeien in Vlaardingen www.opgroeieninvlaardingen.nl/webinar

De website OpgroeieninVlaardingen.nl is de digitale informatieplek voor ouders met kinderen in Vlaardingen. Opgroeien in Vlaardingen is een samenwerking van de Gemeente Vlaardingen en organisaties die betrokken zijn bij de opvoeding en ontwikkeling, onderwijs, kinderopvang, gezondheid en zorg voor kinderen in Vlaardingen.

Kijk voor meer informatie op de website www.opgroeieninvlaardingen.nl/webinar