Volle bak op VLTC Open

Met ruim 250 deelnemers was het Azur VLTC Open in deze regio één van de grotere tennistoernooien. Het verrast de wedstrijdleiding niet. “Het aantal spelers is al lange tijd stabiel. Velen komen jaarlijks terug. Ook zien we steeds nieuwe gezichten.”

Dat de speelsterkte zich beperkt tot 4 en lager is in de Broekpolder geen punt. “We hebben in die hogere klassen concurrentie van het toernooi in Rhoon”, weet Daniëlle Buys. “We zien dat echter niet als een probleem. Bovendien zijn we niet bereid om in het prijzengeld voor spelers van hogere niveau’s te investeren. We willen geen onderscheid maken door topspelers of aankomende talenten beter te belonen. We zijn een toernooi voor alle categorieën. Voor tennissers, die meedoen omdat ze het bij ons leuk vinden, een goed hapje kunnen eten, de feestavond vieren en om naar hun maatjes te kijken Dat willen graag zo houden.”

De winnaars

Anderton/Buys (GD3), Boensma (HE5), Melief/Smitz (HD5), Boekhoud/Heijmans (DD5), Garnaat (HE6), Van der Burg (DE6), Bruggeman/Calame (HD6), Van der Velden/Van der Velden (DD6), Bazuin/Van der Burg (GD6), De Vos (HE7), Maaten/Wijnhorst (HD7), Willenberg/Van Dalen (GD7), Kamp (HE8), Rocha (DE8), Gomez/Heydarzadeh (HD8), De Graaf/Konings (DD8), Van Nierop/Rodenrijs (GD8), Floris (HE7 35+), Van der Windt (DE7 35+), Bazuin/Trooster (HD7 35+), Den Boestert/Bot (DD7 35+), Kousemaker/Leune (GD7 35+), Boensma (HE8 35+), Buys (DE8 35+), Emmerich/Haalmeijer (DD8 35+) en Groenewegen/Groenewegen(GD8 35+).