Vlaardingse Fluisterboot steekt weer van wal
Vlaardingse Fluisterboot steekt weer van wal (Foto: Cora smeets)

Agenda voor Vlaardingen

Algemeen

woensdag 24 augustus

Loop-eens-binnenspreekuur van Humanitas

Elke woensdag van 9 - 12 uur kun je binnenlopen bij het Buurtpunt met vragen over geldzaken. Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak maken is niet nodig.Buurtpunt, Rotterdamseweg 176, Vlaardingen, 3de verdieping.

zaterdag 27 augustus

Willem de Zwijgergroep 1 bestaat 90 jaar

De scoutinggroep Willem de Zwijger 1 bestaat sinds 30 juni 90 jaar. En dat willen we niet zomaar voorbij laten gaan. Op zaterdag 27 augustus organiseren wij een groot jubileumfeest waar iedereen van harte welkom is. Er is van 10.30 tot 16.30 genoeg te beleven voor jong en voor oud. Ook leuk als je vroeger lid bent geweest van onze vereniging. Heb je interesse in scouting en/of vrijwilligerswerk? Of wil je met je (klein)kinderen gezellig komen spelen? Wees welkom! Je vindt ons in het derde gebouw vanaf de ingang van het nieuwe scoutcentrum aan de Watersportweg in Vlaardingen. Tot dan!

zondag 28 augustus

Vlaardingse Fluisterboot steekt weer van wal

Zondag 28 augustus kunt u met de Vlaardingse fluisterboot naar het aan de Vlaardingse Vaart gelegen melkmuseum Zonnehoeve en vervolgens naar de Beeldenkas van Willem Berkhout in Schipluiden. Hier wordt u naast alle kunstwerken ook getrakteerd op live muziek en een kleine braderie. Voor meer info srvv.nl

Melkmuseum/ beeldenkas

Op 28 augustus kunt u weer met de Fluisterboot Andante naar het Melkmuseum langs de vlaardingse vaart en de Beeldenkas van Willem Berkhout in Schipluiden. Zin? Bekijk onze website srvv.nl en bestel uw kaartjes.