zaterdag 24 september

Oogstmarkt Stadslandbouw Van Ruytenburch

Op zaterdag 24 september houdt Stadslandbouw Van Ruytenburch de jaarlijkse oogstmarkt.Van 12.00 tot 16.00 uur zijn bij de akker aan de Westlandseweg 250 mooie bloemen en fijne groenten te koop. Verder zijn er kramen met brocante, streekprodukten etc. aanwezig en wordt er koffie en thee geschonken.

zondag 25 september

Rommelmarkt op de volkstuin

Op 25 september is er een rommelmarkt op volkstuinvereniging 'Zuidbuurt'.

maandag 26 september

Bellydance

Buikdansen, goed voor lichaam en geest. Er wordt gedanst op Arabische, Turkse en Egyptische muziek. In de lessen wordt aandacht besteed aan danstechnieken en dansritmes en choreografie. Dansen met sluiers en met zills (koperen cymbaaltjes), stokdansen en meer. Er zijn doorlopende cursussen. Aanmelden kan via e-mail: info@bellymoon.nl of telefoonnummer 06 54 293 125, www.bellymoon.nl.

Meditatie in beweging

Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd en in je lijf? Maak dan kennis met de meditatieve, vloeiende bewegingen van Qi Gong & Tai Chi Tao. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsles op dinsdag- of donderdagavond (19.45 - 21.00 uur), of vrijdagochtend (9.45 - 11.00 uur). Aanmelding telefonisch of via mail. Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151. E-mail: info@innerlijkeglimlach.nl, tel.nr: 06-44804102.Kijk voor meer informatie op: https://innerlijkeglimlach.nl.

woensdag 28 september

Spreekuur van Humanitas

Elke woensdag van 9 - 12 uur kun je binnenlopen bij het Buurtpunt met vragen over geldzaken. Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen met het lezen en begrijpen van brieven, ze beantwoorden vragen over geldzaken: schulden, toeslagen, belasting. Een afspraak maken is niet nodig. Buurtpunt, Rotterdamseweg 176, Vlaardingen, 3de verdieping.

Bloemenworkshop bij van Ruytenburch

Zin in een leuke workshop? Wij bieden een gezellige ochtend met 2 keer koffie of thee, 1 keer met gebak, onder de hooiberg van pannenkoekhuis de Soete Suikerbol, Westlandseweg 250-254 in Vlaardingen. U gaat naar huis met een prachtig boeket bloemen. Prijs: 18 euro per deelnemer Tijd: 10.30- 12.00 uur (inloop vanaf 10.15 uur). Aanmelden per e-mail verplicht. Betalingen contant. Geef u op: info@stadslandbouwvanruytenburch.nl onder vermelding van Workshop en naw gegevens.

Fotoclub Focus

Beheers je de instellingen van je camera maar wil je toch op een leuke manier bezig blijven met fotograferen? Dan is deze groep geschikt voor jou. De cursussen worden gegeven in het sfeervolle OOAK pand aan de Koningin Wilhelminahaven ZZ 20 in Vlaardingen. Aantal lessen: 8 per kaart, elke maand 1 bijeenkomst op de woensdag. Aanmelden via mail info@tamaraheck.nl. Extra informatie of inschrijven kan via www.tamaraheckfotografie.nl. Voor meer activiteiten kijk op rodi.nl/Vlaardingen/agenda.