Felicitaties van de burgemeester

De prestaties van de ZVVS-zwemmers op de Open Nederlandse kampioenschappen openwaterzwemmen zijn bij het college van burgemeester en wethouders niet onopgemerkt gebleven. In onze krant van 14 september noemden wij de zwemmers de Vlaardingse sportambassadeurs van de haringstad. En terecht. Karin Stein, Irene van der Laan, Conny Boer-Buijs, Joep Pop en Hilde Vrijbloed waren stuk voor stuk goed voor een gouden medaille. “Graag breng ik jullie de felicitaties over van het college van burgemeester en wethouders voor die geweldige prestaties. Vanzelfsprekend voeg ik daarbij de felicitaties toe aan het bestuur van ZVVS,” aldus burgemeester Bert Wijbenga. Ook doet Bert Wijbenga nog een oproep. “Wij vinden het openwaterzwemmen een nog wat onderbelicht onderdeel binnen de vereniging ZVVS, daarom is het extra fijn dat jongeren als Hilda Vrijbloed en Joep Pop zo goed presteren en met deze prestaties mogelijk meer leden trekt voor dit zwemonderdeel.” Het blijft niet bij deze schriftelijke felicitatie. Er zal binnen kort nog een persoonlijke huldiging van deze kampioenen plaatsvinden.

Kaartverkoop gaat verrassend snel

Bij de Wannebiezz lijken de verrassingen elkaar in snel tempo op te volgen. Zo stonden zij na de coronacrisis tot hun eigen verrassing weer veelvuldig op prachtige festivals en leuke evenementen in het land. Vervolgens kwamen Arie, Rocco en Gilles met het grote nieuws dat zij een avondvullend concert gaan geven in AHOY op 7 april 2023. Maar de verrassing was nog groter en erg hartverwarmend, toen bleek dat bij de start van de kaartverkoop al vijftig procent inmiddels verkocht was.De Wannebiezz zijn enorm trots op dit resultaat en dat bevestigt het feit dat het publiek net zo enthousiast is om van deze avond een onvergetelijk feest te maken. Voor meer informatie: www.dewannebiezzinahoy.nl.

Wijkspreekuur in de Holy

Iedere donderdag is er in de Holy een spreekuur in de kantine van de voetbalvereniging Zwaluwen. Bewoners met een vraag, een idee of als zij een advies willen hebben of iets willen doen in de wijk, kunnen daar terecht met deze vragen tussen 13.30 en 14.30 uur. Verder is het mogelijk met op dit wijkspreekuur ernstige en kleine signalen op het gebied van veiligheid, openbare ruimte, wonen, verkeer, zorg, sport en bewegen en welzijn te bespreken.