Kort nieuws

Op woensdag 12 oktober is er weer een bingo bij stichting de Marnix. Na her succes van de vorige bingo rekenen we weer op ieder. Bingo vanaf 14.00 uur, zaal open om 13.30 uur. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. Na afloop kunnen deelnemers gebruik maken van stamppot rauwe andijvie met spekjes en jus. Voor 10,50 euro.

Bingo

Boeken- en platenmarkt

Zaterdag 8 oktober is er van 9.30 tot 12.00 uur weer een boeken- en platenmarkt in De Windwijzer (Schiedamseweg 95) in Vlaardingen. Bezoekers kunnen neuzen tussen duizenden boeken en grammofoonplaten op allerlei gebied. Ook de weggeefwinkel is open. Voor oud papier staat er een container op het Verploegh Chasséplein. Komt de datum niet uit? Iedere maandag en zaterdag zijn bezoekers welkom van 9.30 tot 12.00 uur; ook op maandagavond is de boeken- en platenmarkt open.

Nokkiebeurs

Op de Nokkiebeurs vinden tal van kinderspulletjes een nieuwe eigenaar. Denk aan kleding, speelgoed, bedjes, poppenhuizen of kinderfietsen. Veelal zijn de spullen in uitstekende staat, de meeste kinderen dragen of gebruiken ze maar kort. De Nokkiebeurs vindt tweemaal per jaar plaats, in de lente en in de herfst. De prijzen zijn scherp en met de opbrengst is voor een goed doel. De beurs is op vrijdag 7 oktober van 19.00 tot 21.00 uur en zaterdag 8 oktober van 9.00 tot 12.00 uur. Op woensdag, donderdag en vrijdag voorafgaand aan de beurs kan er kleding en speelgoed ingeleverd worden. Houd voor de Nokkiebeurs ook de informatie op Facebook in de gaten: www.facebook.com/nokkiebeurs. Vragen bij Rianne van Dorp (vandorpr@gmail.com) of Dieke Franssen (diekefranssen@gmail.com).