Krijn Boog (met bloemen) kreeg bezoek van een Zwaluwen-delegatie. (Foto: PR)
Krijn Boog (met bloemen) kreeg bezoek van een Zwaluwen-delegatie. (Foto: PR)

Drie Vlaardingse clubs bekeren verder

Cion, VFC/za en Zwaluwen hebben de tweede ronde van het toernooi om de KNVB-districtsbeker bereikt. Cion deed dat door 6-0 winst op Bolnes, VFC/za bleef tegen Verburgh op 2-2 steken maar won na strafschoppen en Zwaluwen klopte SSS met 1-2. Maandag werd de loting verricht: VFC/za werd vrijgeloot, Cion krijgt Scheveningen 2 op bezoek en Zwaluwen speelt in Wateringen Velo. De speeldatum is zaterdag 17 december.

Jeugd VG Dynamiek naar springdagen

Gymnatiekvereniging Dynamiek reist op dinsdag 3 januari naar Sommelsdijk waar dan voor het eerst na de corona-onderbreking de jaarlijkse springdagen zijn. Het wordt weer een dag met leuke activiteiten, meldt de club op de website. Zoals klimmen, bowlen, tokkelen, handboogschieten en heel veel springen.

Krijn Boog al 80 jaar lid van Zwaluwen

Krijn Boog is al 80 jaar lid van Zwaluwen. Dat unieke jubileum wilde de voetbalclub niet zomaar voorbij laten gaan. 

Vandaar dat ere-voorzitter Hugo van Tienhoven en bestuurslid Cock Verboon hem thuis verrasten met een bezoekje en een oorkonde, taart en bloemen meenamen.

DVO32-GLZDelfshaven haalde einde net niet

Het in de eerste ronde van het toernooi om de VoerbalRijnmond/Fidus-cup gespeelde duel tussen DVO’32 en GLZ/Delfashaven haalde vorige week het einde niet en werd in de laatste minuut bij een 1-1 stand gestaakt. Dat gebeurde, nadat de arbiter-van-dienst DVO’32 een strafschop toekende. De Rotterdammers waren het daarmee niet eens, maakten aanstalten om van het veld te stappen, kwamen terug, maar bleven de scheidsrechter massaal lastig vallen met hun verbale protesten. De dame, die het duel tot dan voorbeeldig leidde, was dat uiteindeljijk zat en liet iedereen inrukken. 

Tennisclinic bij VLTC

Dankzij steun vanuit het Vlaardings Sportaccoord kon de tennisvereniging VLTC vier clinics verzorgen. Zondag 5 november om 12.00 uur start de laatste uit de reeks. Er worden 30 deelnemers verwacht.

AGENDA

VOETBAL - zat (14.30); Capelle-Zwaluwen, CWO-HVC'10, Cion-Concordia, DVO'32-Rozenburg, HBSS/za-Deltasport, VFC/za-Concordia (17.00), Victoria'04-KethelSpaland (17.00).

Zon: VFC-Coal (14.00).

DAMESVOETBAL: zat Maasdijk 3-Cion, VDL 2-CWO, DVO’32-Zwaluwen 2 (11.45), Zwaluwen-Concordia (13.15); dins Westlandia 2-CWO.

BASKETBAL: zat Erasmushal 14.30 Vlaardingen Captains-LUSV(h).

HANDBAL: zon TOGB-Twist(d) Dios-Twist(h).

HOCKEY: zon Pelikaan-Pollux(d), Broekpolder 14.45 Pollux-Barendrecht(h).

VOLLEYBAL: zat Switch'89-Move4U(h).

WATERPOLO: zat De Kulk 17.10 ZVVS-ZPCH(h).