Oproep museum

Het Museum Vlaardingen is opzoek naar oud-medewerkers die vroeger hebben gewerkt bij Damco, Hollandia, ROMI, Unilever Research of Warmelo & Van der Drift, in de voedingsmiddelenindustrie. Het museum zet de oud-medewerkers van deze Vlaardingse bedrijven graag in het zonnetje. In de tentoonstelling 'Lekker dan?! Voedselvernieuwing in Vlaardingen', staat de Vlaardingse voedingsmiddelenindustrie centraal. Zo vertellen oud-medewerkers over hoe het was om bij een van deze bedrijven te werken. Vlaardingers die hier hebben gewerkt worden uitgenodigd om op zaterdag 5 november langs te komen en hun verhalen of anekdotes te delen. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee. Het is geen uitgebreid interview, maar meer een gezellig en kort gesprek over het werk. Vanzelfsprekend kunnen de bezoekers die dag de tentoonstelling ook bekijken.
Een fotograaf is in het Museum Vlaardingen aanwezig om een mooie portretfoto te maken. "Uw persoonlijke verhaal of anekdote krijgt zo een bijzondere plek in de tentoonstelling. Als dank voor uw medewerking ontvangt u twee vrijkaartjes voor het museum", laat directrice Léanne Selles weten.
Geïnteresseerden die op 5 november (14.00 tot 16.00 uur) hun verhaal willen delen met de medewerkers van Museum Vlaardingen worden verzocht om contact op te nemen via het e-mailadres van het museum:
info@museumvlaardingen.nl.

Jongen valt uit boom

Een jongen is maandagavond uit een boom gevallen van een hoogte van vier á vijf meter nadat hij een voetbal uit de boom wilde halen. De voetbal was vanaf het voetbalveld VFC over het hek in de boom beland. De jongen klom erin maar viel uit de boom naar beneden. De traumahelikopter werd ook meegestuurd naar de plek van het ongeval maar die waren niet nodig. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.