De Sekszusjes.
De Sekszusjes. (Foto: Marcel van der Velde)

Zondag 13 november

Pauluskoor

Het Pauluskoor brengt de thema's uit de Messe Brève nr. 7 van Charles Gounod samen met kunst, die deze thema's verbeelden. Deze thema's zijn o.a.Verlangen, Onmacht, Verrassing, Verbondenheid, Delen, Onschuld. Het Pauluskoor heeft een aantal kunstenaars bereid gevonden om over deze thema's na te denken en daardoor geïnspireerd een kunstwerk te maken. Het resultaat is een schitterende combinatie van muziek en kunst en wordt in een sfeervolle ambiance - Museum Vlaardingen - samengebracht.


maandag 14 november

Kundalini-yoga

Elke maandag om 10:00 uur en om 11:30 uur. Kom kijken en doe mee met kundalini-yoga = superyoga in Buurtkamer VOP, Valeriusstraat 28, 3131TL Vlaardingen, tel. 0641644049

Fotocursus vervolg

Deze cursus is een vervolg op de basiscursus of voor iedereen die al beschikt over basiskennis. In deze cursus ga je nog meer leren over je camera. Tijdens de cursus fotografeer je onder begeleiding in de studio en op locatie. De combinatie van theorie en praktijk tijdens de les zorgt ervoor dat je gelijk met het geleerde aan de slag kunt. Aan de hand van thuisopdrachten blijf je bezig met je kennis. Aantal lessen: 6We werken in kleine groepen zodat er veel begeleiding is. De lessen worden gegeven in de sfeervolle studio in het OOAK pand aan de koningin wilhelminahaven zz 20, Vlaardingen, www.tamaraheckfotografie.nl.


dinsdag 15 november

Meditatie in beweging

Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd en in je lijf? Maak dan kennis met de meditatieve, vloeiende bewegingen van Qi Gong & Tai Chi Tao. Je bent van harte welkom voor een gratis kennismakingsles op dinsdag- of donderdagavond (19.45 – 21.00 uur), of vrijdagochtend (9.45 – 11.00 uur). Aanmelding telefonisch of via mail. Ingrid van Breemen van Innerlijke glimlach geeft al ruim 18 jaar met succes wekelijkse lessen en workshops Qi Gong & Tai Chi Tao, voorheen in Schiedam en sinds kort in Vlaardingen: Touchfit, Hendrik Casimirstraat 151. E-mail: info@innerlijkeglimlach.nl, tel.nr: 06-44804102.Kijk voor meer informatie op: https://innerlijkeglimlach.nl.


donderdag 17 november

Orgelconcerten

Op donderdag zijn er weer lunch concerten van 12:45 tot 13:45 in de Grote kerk van Vlaardingen met Aad Zoutendijk op het orgel.

Klaverjassen

Iedere donderdag middag klaverjassen in de Bijenkorf aan de Reigerlaan 100 in de Holy wijk. Als je van Klaverjassen houdt kom gerust eens kijken en speel mee.Aanvang: 13.20 uur inl. tel. 0613951276.

Jon van Eerd

Jon van Eerd stapt voor de laatste keer in de rol van zijn alter ego Harrie Vermeulen met een kersvers en knotsgek avontuur op een razend tempo. Onbetaalbaar grappige misverstanden, intriges en verwikkelingen, brengen Harrie Vermeulen dit seizoen tot een ongekend komisch hoogtepunt, met aan zijn zijde onder andere Joey Schalker, Nandi van Beurden en Arie Cupé. Meer info: www.stadsgehoorzaal.nl.


vrijdag 18 november 

De Sekszusjes

De Sekszusjes (bekend van YouTube) delen deze avond op goudeerlijke wijze, met herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak hun ervaringen en onzekerheden op het gebied van seks. Meer info: www.stadsgehoorzaal.nl.

Meld je agendapunt op www.rodi.nl/vlaardingen/agenda