Feest in Vlaardingen

Aankomend jaar bestaat Vlaardingen 750 jaar en dit wordt groots gevierd! De gemeente Vlaardingen stelt financiƫn en andere steun beschikbaar om het mogelijk te maken. Ook het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. subsidieert het jubileumjaar. Heb jij een leuk idee en wil je meewerken aan dit evenement? Meld je plan dan voor 30 november aan. Heb je vragen over een idee of advies? Stel ze aan een van de projectleiders. Dit kan tijdens de spreekuren aan de Achterzijde Grote Kerk Vlaardingen (tegenover Markt 44) iedere vrijdag tussen 11.00 en 12.00 uur. Dinsdag 15 november tussen 19.30 en 21.00 uur. Kom langs of maak een afspraak via info@vlaardingen750.nl. Meer informatie vind je op www.vlaardingen750.nl.

Lampionoptocht

De jaarlijkse lampionoptocht is er weer op vrijdag 11 november door de Westwijk voor kinderen tot 12 jaar, die door een volwassene begeleid dienen te worden. Net zoals in de afgelopen jaren, zullen de Mikkies de stoet weer op muzikale wijze voorgaan. Na afloop is er nog iets te drinken en snoepen bij Wijkcentrum West, Professor Telderststraat 10. Als kinderen geen lampion hebben, dan krijgen zij er 1 van de organisatie. De optocht eindigt bij Wijkcentrum West. Voor meer informatie of mensen die willen meehelpen kunnen zich melden bij Abdel Benomar van Minters 06-24822099. Dit evenement wordt ondersteund door Minters en de gemeente Vlaardingen.

Muziek bij de Buren

Op 27 november vindt een nieuwe editie van Muziek bij de Buren Vlaardingen plaats. 31 huiskamers openen hun deuren. Van 13.00 tot 17.00 uur klinkt op deze zondagmiddag door heel Vlaardingen muziek. Elke locatie kan dan op drie verschillende momenten een halfuur lang genieten van livemuziek. Van pop tot jazz, van kleinkunst tot rock: vrijwel alle muziekstijlen zijn vertegenwoordigd door de 31 deelnemende acts. Kijk voor meer informatie op www.muziekbijdeburenvld.nl.