Handbaltoernooi startschot jeugdsportprogramma ‘22/’23
Handbaltoernooi startschot jeugdsportprogramma ‘22/’23 (Foto: PR)

Handbaltoernooi startschot jeugdsportprogramma ‘22/’23

Algemeen

In een gezellig drukke Erasmushal organiseerde hand- en korfbalvereniging sc Twist afgelopen woensdagmiddag het eerste jeugdsporttoernooi van dit schooljaar. Maar liefst 15 schoolteams bestaande uit leerlingen uit de groepen 5 en 6 van Vlaardingse basisscholen namen deel aan het zaalhandbaltoernooi. De teams van Palet Centrum, Het Anker en Het Spectrum werden de poulewinnaars.

Een legertje vrijwilligers van sc Twist zorgde samen met enthousiaste kinderen, leraren en (groot)ouders voor een succesvol verloop van het toernooi. Onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ werd er vol overgave gespeeld om zoveel mogelijk doelpunten te maken. Alle kinderen ontvingen na afloop een vaantje en de poulewinnaars ontvingen een mooie beker om de blits mee te maken op school.

Gratis kennismaken met sport

Naast de jeugdsporttoernooien zijn deze week ook de jeugdsport kennismakingsclinics weer begonnen. Waar de toernooien gericht zijn op ‘samen plezier beleven aan sport’ zijn de clinics bedoeld voor jeugd die een sport wil uitproberen. De komende weken kunnen kinderen o.a. gratis kennismaken met wedstrijdzwemmen, waterpolo, schaatsen, kickboksen, badminton en rugby. Het eerstvolgende toernooi is het volleybaltoernooi bij Move4U. Kijk voor meer informatie en inschrijven voor zowel de clinics als toernooien op www.stichtingvib.nl/jeugdsport. Blijf ook op de hoogte via de socials van Vlaardingen in Beweging: @stichtingvib.

Vlaardingen in Beweging coördineert de promotie en inschrijvingen van de clinics en toernooien, sportverenigingen en andere aanbieders verzorgen het aanbod. Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij Vlaardingen in Beweging: info@stichtingvib.nl / 010-3132778.