Afbeelding
(Foto: )

Dubbele kookworkshop in teken van verantwoord koken met kerst

Koken met kerst, hoe doe je dat eigenlijk op een verantwoorde manier? En is het überhaupt wel mogelijk om dat te doen? Bij die vraag wordt stilgestaan in een dubbele kookworkshop in De Windwijzer.

De eerste avond is op 28 november en die zal in het teken staan van voorbereiding van de kookworkshop in december. Marcel Boers, kok, zal de deelnemers die avond meenemen in wat verantwoord koken is. Is dit een modeterm? Is dit een term van de klimaatcritici? Is dit een culinaire term? Of zit het toch nog anders? En hoe doe je dat, verantwoord koken? En hoe doe je dat juist met Kerst? Of is dat nou juist een moment om ‘los te gaan’ en niet na te denken over wat verantwoord is. Deze avond start om 19:30 uur en duurt tot ongeveer 21:00 uur.

Op 12 december gaan de deelnemers van de workshop verder en zullen in een kookworkshop de daad bij het woord voegen. Dan wordt er tijdens de avond voorbereid, gekookt en samen lekker gegeten. De avond begint om 17.30 uur. Voor €10 per persoon kunnen geïnteresseerden deelnemen aan beide avonden. Het is wel noodzakelijk om vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar het e-mailadres: aanmelden@dewindwijzer.nl. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om zich in te schrijven voor deze workshop die plaatsheeft aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen.


Afbeelding